Maxfurn

Hoewel Maxfurn groot is geworden met hun unieke assortiment aan zitmeubelen, bieden ze tegenwoordig ook kasten, tafels en stoelen aan. Het bekende merk bestaat als sinds 1986 en is sinds die tijd al bezig om haar producten te perfectioneren. De Maxfurn meubels mogen niet ontbreken in het assortiment van Miltonhouse.

Producten 1-48 van 108

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Ambro eetkamerstoel - Showroommodel
  Onze prijs € 59,00 Regular Price € 109,00
 2. Cielo eetkamerstoel
  Onze prijs € 99,00 Regular Price € 129,00
 3. Concert eetkamerstoel leer
  Onze prijs € 149,00 Regular Price € 299,00
 4. Ergo armstoel leer - Set van 4 stuks cowboy Rust
  Onze prijs € 799,00 Regular Price € 1.359,00

Producten 1-48 van 108

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Maxfurn meubels

Wat de meubels van Maxfurn onderscheidt is dat ze continu bezig zijn om hun aanbod op te frissen. Ze blijven met nieuwe ideeën komen en daardoor is geen bank hetzelfde. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen ontwerpt en produceert Maxfurn al hun meubels zelf. De hoofdvesteging bevindt zich in Nederland en ze streven ernaar om altijd een goede prijs-kwaliteitsverhouding aan te bieden. Bent u geïnteresseerd in de meubels van Maxfurn? U heeft bij ons de keuze uit tientallen mogelijkheden.

Maxfurn meubels kopen

Bij Miltonhouse vinden we het belangrijk dat alle meubels in ons assortiment van goede kwaliteit zijn. Daarom mag het aanbod van Maxfurn niet ontbreken bij ons. Wilt u graag één of meerdere Maxfurn meubels kopen? U bent, naast in onze webshop, ook van harte welkom in onze winkel in Beusichem. U kunt daar op onze openingstijden de gehele dag door al onze meubels testen.