Maxfurn

maxfurn meubilair online

Hoewel Maxfurn groot is geworden met hun unieke assortiment aan zitmeubelen, bieden ze tegenwoordig ook kasten, tafels en stoelen aan. Het bekende merk bestaat als sinds 1986 en is sinds die tijd al bezig om haar producten te perfectioneren. De Maxfurn meubels mogen niet ontbreken in het assortiment van Miltonhouse.

Producten 1-48 van 135

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Ambro eetkamerstoel - Showroommodel
    Onze prijs € 59,00 Regular Price € 109,00

Producten 1-48 van 135

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Maxfurn meubels

Wat de meubels van Maxfurn onderscheidt is dat ze continu bezig zijn om hun aanbod op te frissen. Ze blijven met nieuwe ideeën komen en daardoor is geen bank hetzelfde. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen ontwerpt en produceert Maxfurn al hun meubels zelf. De hoofdvesteging bevindt zich in Nederland en ze streven ernaar om altijd een goede prijs-kwaliteitsverhouding aan te bieden. Bent u geïnteresseerd in de meubels van Maxfurn? U heeft bij ons de keuze uit tientallen mogelijkheden.

Maxfurn meubels kopen

Bij Miltonhouse vinden we het belangrijk dat alle meubels in ons assortiment van goede kwaliteit zijn. Daarom mag het aanbod van Maxfurn niet ontbreken bij ons. Wilt u graag één of meerdere Maxfurn meubels kopen? U bent, naast in onze webshop, ook van harte welkom in onze winkel in Beusichem. U kunt daar op onze openingstijden de gehele dag door al onze meubels testen.

Meubels van hoge kwaliteit

De makers van Maxfurn zitten inmiddels alweer 30 jaar in het vak. In 1986 is het oorspronkelijke merk Fonkel Meubelmarketing opgericht en in 2007 is de naam veranderd naar Maxfurn. Vandaag de dag focussen ze zich op het ontwerpen en realiseren van vlot verkopende meubels in de Nederlandse, Franse, Belgische en Duitse markt. Maxfurn richt zijn op meubels op de brede middenklasse consument en biedt daarin tal van varianten aan. Met hun doelgroep in het achterhoofd letten ze altijd op een goede prijs/ kwaliteitverhouding.

maxfurn meubels kopen