Hjort Knudsen

Bent u op zoek naar fijne zitmeubels? Dan zit u bij Miltonhouse aan het juiste adres. In ons assortiment kunt u veel zitmeubels vinden van het bekende merk Hjort Knudsen, zo hebben wij onder andere fauteuils als hoekbanken in ons assortiment. Hjort Knudsen is een Deense meubelfabrikant met een sterke collectie aan zitmeubels. Hjort Knudsen onderscheidt zich ten opzichte van zijn concurrenten door een zeer goede prijs-/ kwaliteitsverhouding. En bij Miltonhouse profiteert u van nog scherpere prijzen. Daarnaast leveren wij de meubels wanneer het voor u het beste uitkomt. Wilt u liever eerst de meubel in het echt zien en proefzitten? Dan bent u altijd welkom in onze showroom in Beusichem. Hier staan onze experts klaar om u te helpen.

33 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Celino relax hoekbank
    Onze prijs € 1.299,00 Regular Price € 2.699,00
  2. Hanne relaxfauteuil manueel
    Onze prijs € 499,00 Regular Price € 699,00
  3. Hannes relaxfauteuil manueel
    Onze prijs € 499,00 Regular Price € 699,00

33 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hjort Knudsen zitmeubels

Waar Scandinavië mede om bekend staat zijn hun massieve houten beuken. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat Hjort Knudsen gebruik maakt van deze houtsoort bij het produceren van hun meubels. Hjort Knudsen vind het belangrijk dat al hun meubels naast lekker zitten en er mooi uitzien ook lang meegaan. Tijdens het ontwerpen van de meubels wordt er regelmatig gecontroleerd of het meubelstuk nog lekker zit, er goed uitziet en de kwaliteit goed is. De meubels van Hjort Knudsen worden geacht langer mee te gaan dan meubels van andere merken.

Hjort Knudsen meubels voordelig bestellen

Bent u op zoek naar een goede zitmeubel die lang mee gaat? Dan is de kans groot dat u de meubels van Hjort Knudsen zeer aantrekkelijk vindt. Dit Scandinavische merk staat bekend om goede, modieuze meubels die ook nog eens lang mee gaan. In ons assortiment kunt u onder andere fauteuils als banken in verschillende kleuren en stoffen vinden. Wilt u graag eerst het meubelstuk in het echt zien of proefzitten? Kom dan langs in onze showroom in Beusichem, onze experts staan voor u klaar.