Hjort Knudsen

hjortknudsenmeubels

Bent u op zoek naar fijne zitmeubels van hjort knudsen? In ons assortiment kunt u veel zitmeubels vinden van het bekende merk Hjort Knudsen, zo hebben wij onder andere fauteuils als hoekbanken in ons assortiment. Hjort Knudsen is een Deense meubelfabrikant met een sterke collectie aan zitmeubels. Zij onderscheiden zich ten opzichte van zijn concurrenten door een zeer goede prijs-/ kwaliteitsverhouding. Bij Miltonhouse profiteert u van nog scherpere prijzen. Daarnaast leveren wij de meubels wanneer het voor u het beste uitkomt. Wilt u liever eerst de meubel in het echt zien en proefzitten? Dan bent u altijd welkom in onze showroom in Beusichem. Hier staan onze experts klaar om u te helpen.

31 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Flint relaxbank 3 + 2 zits
    Onze prijs € 2.898,00 Regular Price € 4.294,00

31 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hjort Knudsen zitmeubels

Waar Scandinavië mede om bekend staat zijn hun massieve houten beuken. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat Hjort Knudsen gebruik maakt van deze houtsoort bij het produceren van hun meubels. Hjort Knudsen vind het belangrijk dat al hun meubels naast lekker zitten en er mooi uitzien ook lang meegaan. Tijdens het ontwerpen van de meubels wordt er regelmatig gecontroleerd of het meubelstuk nog lekker zit, er goed uitziet en de kwaliteit goed is. De meubels van Hjort Knudsen worden geacht langer mee te gaan dan meubels van andere merken.

Hjort Knudsen meubels voordelig bestellen

Bent u op zoek naar een goede zitmeubel die lang mee gaat? Dan is de kans groot dat u de meubels van Hjort Knudsen zeer aantrekkelijk vindt. Dit Scandinavische merk staat bekend om goede, modieuze meubels die ook nog eens lang mee gaan. In ons assortiment kunt u onder andere fauteuils als banken in verschillende kleuren en stoffen vinden. Wilt u graag eerst het meubelstuk in het echt zien of proefzitten? Kom dan langs in onze showroom in Beusichem, onze experts staan voor u klaar.

Het comfort van de stoelen

Op het moment dat u een stoel in huis heeft die er alleen mooi uitziet, heeft u daar vrij weinig aan. De Deense fabrikant Hjort Knudsen realiseert zich dat goed en zorgt ervoor dat al hun zitmeubilair een goede zitergonomie heeft. Dit is de basis voor ieder meubel wat ze op de markt brengen. Zo bestaan de zitting, rug en armleuningen van de banken vaak uit visco elastisch koud schuim. De frames bestaan vaak uit Nosag veren met sterk elastische singles in de rug. Tot slot zijn de onderdelen van het frame vaak gemaakt van massief hout of berken multiplex.

In ons assortiment aan Hjort Knudsen zitmeubels vindt u tal van mogelijkheden. Van ieder model bieden we ook nog tal van kleuren aan zodat die zeker past binnen de stijl van uw interieur. Hjort Knudsen biedt ook meerdere modellen met verschillende armleuningen. Er is dus genoeg keuze voor u om een stoel uit te kiezen waarin u het fijnste inzit. Bij een aantal van de stoelen is het zelfs mogelijk om ze elektrisch te verstellen.

hjort knudsen meubel bank