Lamulux meubelen

Lamulux meubels

Een nieuwe interieurtrend zijn de meubels van Lamulux. Dit komt mede doordat ze van duurzaam materiaal gemaakt zijn en erg praktisch zijn. Daarnaast zijn de populaire meubels onderhoudsvrij, kunnen ze tegen een stootje of krassen en bevatten ze afgeronde hoeken. Mocht u kinderen hebben dan is de productlijn van Lamulux dus zeker een interessante keuze.

Lamulux focust zich op meubels met een houtpatroon. Het materiaal wat ze gebruiken is vergelijkbaar met een laminaatvloer en is krasvrij. Dit duurzame materiaal zorgt er ook voor dat de meubels in verschillende houtstijlen te verkrijgen zijn.

Lamulux kasten

Naast tafels vindt u in ons assortiment ook Lamulux kasten en dressoirs. U heeft niet alleen genoeg keuze in verschillende patronen, maar ook in vormen. Zo biedt het bekende merk opbergkasten aan waarin u uw spullen kwijt kunt, maar ook een TV dressoir.  

U bestelt uw gewenste Lamulux meubels snel en gemakkelijk bij Miltonhouse. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Beusichem waar u al onze meubels kunt testen. U bent vrij om rond te lopen in onze winkel, maar onze medewerkers staan ook uiteraard voor u klaar. Heeft u vragen over onze Lamulux meubels of één van onze andere meubels? Dan kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.