Het Anker Amsterdam

het anker meubilair

Bent u op zoek naar hoge kwaliteit meubels? Dan bent u op zoek naar meubels van het Nederlandse merk Het Anker Amsterdam. Het Anker Amsterdam is groot geworden door haar lederen bankstellen. Echter is Het Anker amsterdam ook o.a. eetkamerstoelen, fauteuils en andere meubilair gaan produceren. Dit bekende merk is al jarenlang de onbetwiste marktpleider op het gebied van lederen zitmeubelen in Nederland. Bij Miltonhouse profiteert u van scherpe prijzen en een levering wanneer het voor u het beste uitkomt. Wilt u eerst proefzitten of de meubels in het echt zien voordat u de keuze maakt? Kom dan langs in onze showroom in Beusichem, onze experts helpen u graag.

Producten 1-48 van 214

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Beaumont bankstel leer - Het Anker
  Onze prijs € 2.542,00 Regular Price € 3.009,00
 2. Bonbeno fauteuil - Showroommodel
  Onze prijs € 499,00 Regular Price € 899,00
 3. Boris designbank 5 zits showroommodel
  Onze prijs € 2.199,00 Regular Price € 2.894,00
 4. Bossa Nova eco leer - Het Anker showmodel
  Onze prijs € 583,00 Regular Price € 845,00

Producten 1-48 van 214

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het merk Het Anker Amsterdam

Van origine is Het Anker Amsterdam een Nederlands merk. Maar inmiddels verkoopt Het Anker Amsterdam hun brede collectie al in meer dan 40 landen wereldwijd. Dit komt mede doordat zij uitsluitend materialen gebruiken van zeer hoge kwaliteit. Hierdoor blijven de meubelen van het bekende merk jarenlang goed en kunt u er dus al die tijd van genieten. Daarnaast is Het Anker altijd bezig om hun meubels aan te bieden voor een zo scherp mogelijke prijs. Zo om iedereen te kunnen laten genieten van een hoge kwaliteit.

Het Anker meubels

Het Anker Amsterdam biedt inmiddels verschillende meubelks aan, echter blijven de banken van het Nederlandse merk het populairst. De meubels van dit Nederlandse merk zijn dan ook zeer populair, onze medewerkes merkten dan ook op veel mensen in onze showroom vragen naar meubels van het merk Het Anker. Door jarenlang een goed assortiment af te leveren hebben ze een positieve naam gekregen die mensen aanspreekt. Hun goede assortiment bestaat al jarenlang uit meubels in verschillende stijlen, kleuren en die bovenal betaalbaar zijn. En daarom kunnen de meubels van Het anker niet ontbreken in ons assortiment. Op het moment dat u kiest voor het bestellen van Het Anker meubels, betaalt u bij ons vaak geen verzendkosten. U betaalt namelijk geen verzendkosten bij bestellingen boven de €250,-.

De verschillende stijlen van Het anker meubels

Volgens het Anker zelf kunnen hun meubels worden opgedeeld in vier stijlen: landelijk, klassiek, modern en comfort. Iedere stijl onderscheidt zich weer net van de ander zonder de kwaliteit van het bekende merk te verliezen. Het Anker is bevestigd in Druten in Nederland en bestaat al meer dan 65 jaar. Waar dit bekende merk onder andere in specialiseert is verschillende soorten leder. Wat dacht u bijvoorbeeld van Toledo, Apache, Africa of Ald Barn leder. Het anker heeft genoeg keuze leder voor iedereen zijn wens.

Het Anker meubels kopen online

Dus bent u op zoek naar hoge kwaliteit meubels? Dan zijn de Het Anker meubels, de meubels die u zoekt. In ons brede assortiment vindt u verschillende Het Anker meubels. Bij ons profiteert u van scherpe prijzen en een levering wanneer het voor u uitkomt. Wilt u eerst proefzitten of de meubels in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom in Beusichem, onze experts staan voor u klaar.

het anker meubilair