Cartel Living

Heeft u interesse in een bank van Cartel Living? Maak dan uw keuze bij Miltonhouse. U profiteert bij ons van lage prijzen, snelle levering, vriendelijke klantenservice en goede kwaliteit. U bent ook van harte welkom in de showroom in Beusichem. Onze medewerkers staan voor u klaar!

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Cartel Living meubels

Cartel Living is een Nederlands meubelmerk die zich volledig focust op zitmeubels. Doordat dit meubelmerk zich volledig focust op zitmeubels weten ze hoe ze een goede bank moeten maken. Want een bank moet er niet alleen erg mooi uitzien, maar moet natuurlijk ook lekker zitten. De meubels van Cartel Living kenmerken zich door hun felle kleuren. U vindt dus voornamelijk uitgesproken kleuren zoals geel, blauw en green terug in de banken.

Cartel Living banken

De banken van Cartel Living worden, net zoals al hun andere meubels, geproduceerd in Culemborg Nederland. Hier gebruiken ze alleen materialen van de hoogste kwaliteit. Doordat ze een uniek design hebben onderscheiden ze zich van de competitie en haalt u dus een uniek product in huis. Het design kenmerkt zich door mooi afgewerkte lijnen en opvallende kleuren.