HE Design

Producten 1-48 van 77

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Nevada armstoel op wielen
    Onze prijs € 1.599,00 Regular Price € 2.748,00

Producten 1-48 van 77

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

HE design meubels kopen bij Miltonhouse

Je eigen smaak, je eigen meubels, dat is het motto van de eigentijdse design meubelmaker H.E. Design B.V. in Tilburg. Wonen is immers persoonlijk. Het gaat om jou en waar jij je prettig bij voelt. En een passend design meubel symboliseert waar jij voor staat. Uniek dus met ambachtelijke kwaliteit geproduceerd door vaklieden met liefde en passie voor het vak. Ouderwetse degelijkheid met een duidelijke knipoog naar het heden.

Waarom kiezen voor HE design? 

De meubels van HE design zijn geen massa productie, deze worden namelijk ambachtelijk vormgegeven door specialisten uit het vak. Het zijn dus producten van de hoogste kwaliteit (wat je duidelijk kunt zien!) waar je jarenlang van kunt genieten.

  • - Handgemaakt en zeer sterk verlijmd en geschroefd frame
  • - Visueel één meubel (geen naden en kieren)
  • - Iedere kleur en afwerking is mogelijk

HE Design stoelen

Naast dat stoelen er mooi uit moeten zien, moeten ze vooral ook lekker zitten. En dat vinden ze bij HE Design nou ook. Dus voordat de stoelen in productie gaan, worden ze uitvoerig getest op verschillende onderdelen. Zo weet jij zeker dat je niet alleen een mooie toevoeging aan je interieur in huis haalt, maar ook comfort. 

Heb jij interesse in één van onze HE Design stoelen? Neem dan rustig ons assortiment door. Wij bieden tal van stoelen van dit kwaliteitsmerk aan. Dankzij onze keuze kun je altijd een zitmeubel kiezen die zowel lekker zit als past binnen de stijl van je interieur. Kom je er toch nog niet? Kom dan langs in onze meubelzaak in Beusichem of neem vrijblijvend contact op.


he design meubels