Gealux

Relaxfauteuil van Gealux

Gealux is een bedrijf dat hoogwaardig gestoffeerde zitmeubelen maakt. Gealux is in 1989 opgericht en hun meubelen zijn 100% Nederlands kwaliteitsproduct waarvan u jarenlang kunt genieten. De meubelen worden namelijk in de fabriek van Gealux gemaakt te Culemborg. In deze fabriek wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste technieken op het gebied van meubelen maken.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Relaxfauteuil van Gealux

Relaxfauteuil van Gealux

De relaxfauteuils van Gealux zijn aan te passen naar uw wens. Keuze uit microfiber stof, leer, uitvoering en bediening, zodat het de stoel wordt die bij u en uw huis past. Want voor iedereen is een fijne stoel weer anders. Gealux staat voor innovatie, design en karakter. Dit laten ze zien door de motorische delen in de stoelen waarmee bijvoorbeeld de zithouding aangepast kan worden en met de mooie designs. Met een stoel van Gealux heeft u de combinatie van zitcomfort, kwaliteit, design en individualiteit. Design is voor het team van Gealux een perfecte combinatie van esthetiek, kwaliteit en comfort. De ontwerpers zijn constant op zoek naar de juiste balans tussen vorm en functionaliteit.

Materialen van Gealux

De uitstraling van een relaxfauteuil wordt voor een groot deel bepaald door het materiaal van de bekleding. Of u nu kiest voor stof of leer of een combinatie daarvan, het belangrijkste is dat het lang mooi blijft. Daarom werkt Gealux alleen met hoogwaardige materialen van bekende Europese leveranciers. De leveranciers zijn met grote zorg geselecteerd om de kwaliteit van de producten te kunnen garanderen. Zo werkt Gealux samen het Nederlandse bedrijf De Ploeg, het Scandinavische Kvadrat en het Duitse Rohi.

Video van de relaxfauteuil van Gealux