Label51

label 51 meubels kopen

Industrieel, landelijk of design? LABEL51 heeft het allemaal. Met de producten van het merk LABEL51 kunt u uw eigen identiteit in uw interieur aanbrengen. Heeft u lef? Combineer dan verschillende kleuren met elkaar. Houdt u van warmte? Dan kiest u voor natuurlijke tinten en materialen. Bent u stoer? Ga dan voor industrieel afgewerkte meubels. LABEL51 is opgericht in 2012, met als belangrijkste doel om bij te dragen aan het ultieme woongenot van de consument.

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

label 51 meubels kopen

Label51 lampen en tafels kopen bij Miltonhouse

Industrieel, landelijk of design? Label51 heeft het allemaal. Met de producten van het merk LABEL51 kunt u uw eigen identiteit in uw interieur aanbrengen. Heeft u lef? Combineer dan verschillende kleuren met elkaar. Houdt u van warmte? Dan kiest u voor natuurlijke tinten en materialen. Bent u stoer? Ga dan voor industrieel afgewerkte meubels. Label51 is opgericht in 2012, met als belangrijkste doel om bij te dragen aan het ultieme woongenot van de consument. 

Label 51 wil een eigentijdse collectie bieden, met daarin zowel unieke als authentieke producten. Zij zijn trots op de authenticiteit van hun producten. Bij Label 51 werken ze met Nederlandse designers en vormgevers die dagelijks werken aan nieuwe, unieke ontwerpen. Maandelijks worden er nieuwe artikelen toegevoegd aan het assortiment, welke zijn geregistreerd en hiermee beschermd tegen kopiëren.

Meubelcollectie van Label51

Een van de belangrijkste voordelen van Label51 is het zeer diverse en uitgebreide aanbod. Dat geldt niet alleen voor meubels, maar zeker ook voor Label51 woonaccessoires. Deze verschillende items zijn geïnspireerd door verschillende stijlen. Het kan zowel antiek als modern zijn. Bovendien is bekend dat verschillende bijzondere steden de inspiratie vormden voor de Label51 collectie. Dit geldt vooral voor steden als Brugge, Havana en Italiaans Milaan. Dit heeft ook bijgedragen aan de ronduit unieke eigendommen waar u als koper van Label51 meubelen en woonaccessoires op kunt rekenen.

Het karakter van Label51

Ook over de meubels en woonaccessoires van Label51 kan een specifiek karakter worden genoemd. Dit zorgt ervoor dat er met behulp van deze artikelen altijd een uniek accent kunt creëren in elk interieur. Echt kunnen rekenen op een unieke uitstraling? Dan kunt u een combinatie van verschillende stijlen uit de Label51-serie kiezen die bij uw hart passen. Hierdoor wordt het interieur nooit meer saai of eentonig. Het is ook een goede reden om meer te weten te komen over de vele voordelen die Label51 voor u heeft!