Salontafels

Salontafels

Bent u uw woonkamer aan het herinrichten en zoekt u een nieuwe salontafel? Neem dan eens een kijkje in ons bijzondere assortiment tafels. Wat ons assortiment uniek maakt zijn de unieke stijlen en vormen van de salontafels. Een salontafel maakt de woonruimte compleet dankzij de sfeervolle uitstraling maar ook vanwege zijn functionaliteit.

Producten 1-48 van 95

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-48 van 95

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Design salontafel

Als u een nieuwe salontafel gaat aanschaffen adviseren wij u om vooraf te bepalen of u de tafel wilt laten opvallen in de ruimte of ondergeschikt maken aan de rest van het interieur. Vervolgens dient u na te denken over de functie van de design salontafel. Wilt u het alleen gebruiken om glazen drinken en lekkere hapjes er op neer te zetten of ook voor het opbergen van tijdschriften, Dvd’s of kranten.  Als u dat bepaald heeft dan is het tijd om een mooi model te kiezen. En dat kan bij Miltonhouse. Onze design salontafels zijn zorgvuldig geselecteerd door onze stijlexperts en natuurlijk van de topkwaliteit die u van ons gewend bent.

Een exclusieve salontafel

Dankzij ons gevarieerde aanbod zit er voor iedere portemonnee een geschikt model bij. Dus ook als u net een nieuwe woning heeft gekocht en daardoor wat minder te besteden heeft kunt u bij Miltonhouse terecht. Maar ook zeker voor een exclusieve salontafel zit u goed bij ons. Ronde of vierkante, met houten of metalen poot of met/zonder wieltjes, we hebben het allemaal. Geen standaard bijzettafeltje maar een nette een exclusieve salontafel, dat is het assortiment van Miltonhouse. Onze tafels zijn in de meeste gevallen beschikbaar in meerdere formaten en kleuren zodat u zelf uw perfect salontafel kunt samenstellen.