D-Bodhi

Bent u op zoek naar meubels die naast modieus zijn ook nog eens meewerken aan een groene toekomst? Dan zijn de meubels van D-Bodhi de meubels die u zoekt. Meubels van D-Bodhi zijn uniek omdat ze gebruik maken van gerecyclede materialen en sloophout. Bodhi is Sanskriet voor ‘verlichting’ en daar heeft de oprichter, Raymond Davids, zich aan gekoppeld in 2007. Zijn doel met D-Bodhi was en is om een groene toekomst te creëren voor iedereen. Bij Miltonhouse vindt u een ruim assortiment aan D-Bodhi meubels tegen een scherpe prijs. Daarnaast leveren wij de meubels op het moment dat het voor u het beste uitkomt.

45 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Fissure dressoir hoog 4drs/open vak - Showroommodel
    Onze prijs € 899,00 Regular Price € 1.699,00
  2. Tubeline zitbank - Showroommodel
    Onze prijs € 279,00 Regular Price € 595,00

45 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

D-Bodhi meubels

Raymond Davids begon D-Bodhi om een groene toekomst te creëren voor iedereen. Zijn doel was dan ook dat wij ons meer bewust gaan zijn over hoe we de aarde groener kunnen maken. D-Bodhi meubels zijn gemaakt van gerecyclede materialen zoals oude kentekenplaten en oude autobanden. Maar ook van sloophout. De combinatie van gerecyclede materialen zorgen niet alleen voor een unieke uitstraling maar ook voor meubels met een uniek verleden. In ons assortiment kunt u een ruim aanbod vinden aan D-Bodhi meubels, zo hebben wij verschillende soorten tafels en kasten. Genoeg om een groene toekomst te beginnen in uw eigen huis.

D-Bodhi meubels online bestellen

Toen wij bij Miltonhouse kennismaakte met de meubels van D-Bodhi wisten wij direct dat wij deze meubels moesten opnemen in ons assortiment. Wij vinden het een zeer nobel streven dat wij naar een groenere manier van leven moeten en helpen daarom graag een handje. Daarnaast zijn D-Bodhi meubels zeer modieus en hebben ze een unieke uitstraling. Bij Miltonhouse vindt u een ruim assortiment aan D-Bodhi meubels voor een scherpe prijs. Daarnaast leveren wij de meubels op het moment dat het voor u het beste uitkomt. Iedereen kan een keuze maken uit het assortiment van d-Bodhi. Dit hebben ze gedaan door een zeer uitgebreid assortiment te hebben. Zo bieden ze onder andere tv meubels, kasten, tafels, zitbanken en salontafels aan. Kortom, u kunt uw gehele huis inrichten met groene meubels. Wilt u graag de meubels in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom in Beusichem, hier staan onze experts klaar om u te helpen.