Jame

jame meubelen banken kopen

Bent u op zoek naar een comfortabele, maar modieuze bank of fauteuil? Dan zijn Jame meubels dé meubels die u zoekt. Jame focust zich met haar meubels op drie pijlers: detail, ambacht en kleur. Maar dit Nederlandse merk vind naast dat de bank er goed uit ziet het ook zeer belangrijk dat deze comfotabel zit. In ons assortiment kunt verschillende banken en fauteuils van Jame vinden voor een scherpe prijs. Daarnaast leveren wij de meubels op het moment dat het voor u het beste uitkomt. Wilt u liever eerst proefzitten of de meubels in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom in Beusichem, onze experts staan klaar om u te helpen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Jamé banken kopen

Jame meubels zijn er in tal van soorten en maten. Doordat Jame zich volledig focust op fauteuils en banken weten ze hoe ze een bank zowel modieus als comfortabel kunnen maken. Daarnaast laten ze de kennis die ze opdoen in hun banken, ook terugkomen in hun fauteuils. En dit doen ze al ruim 40 jaar zeer succesvol. Jame is al die tijd bezig met het ontwerpen van eigentijdse ontwerpen met fraaie belijningen. Dit merk mist geen enkel detail.

Het aanbod van Jame meubels is dan misschien niet gigantisch, maar ze focussen zich op kwaliteit en niet op kwantiteit. Zo krijgt iedere bank en fauteuil van Jame de aandacht die het verdient. Het gehele traject van ontwerp tot stoffering vindt plaats binnen de muren bij Jame. Hierdoor hebben ze het gehele proces in eigen handen.

Jamé meubels verkooppunt: Miltonhouse

Dit Nederlandse merk behoort tot de toppers van de laatste jaren en daarom kan deze niet ontbreken in het assortiment van Miltonhouse. In ons assortiment kunt u verschillende banken en fauteuils van Jame vinden voor een scherpe prijs. Daarnaast leveren wij de meubels op het moment dat het voor u het beste uitkomt. Wilt u eerst proefzitten zodat u zeker weet dat de bank de juiste is voor u? Kom dan langs in onze showroom in Beusichem. Hier staan onze experts klaar om u te helpen met het maken van de juiste keuze.