Het Anker

Het merk Het Anker is groot geworden door haar lederen bankstellen, maar produceert ook nog eetkamerstoelen, fauteuils en ander meubilair. Dit bekende merk is al jarenlang de onbetwiste marketleider op het gebied van lederen zitmeubelen in Nederland. Dit Nederlandse kwaliteitsmerk staat voor goede meubels tegen zeer betaalbare prijzen.

Producten 1-48 van 206

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Bonbeno fauteuil - Showroommodel
    Onze prijs € 579,00 Regular Price € 899,00

Producten 1-48 van 206

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het merk Het Anker

Van origine is Het Anker een Nederlands merk, maar zij verkopen hun brede collectie al in meer dan 40 landen wereldwijd. Dit komt mede doordat zij uitsluitend materialen gebruiken van zeer hoge kwaliteit. Hierdoor blijven de meubelen van het bekende merk jarenlang goed en kunt u er dus al die tijd van genieten.

Het Anker meubels

Van alle meubels die Het Anker aanbiedt, zijn de banken van het Nederlandse merk het populairst. Onze medewerkers merkten op dat veel mensen in onze showroom vragen naar meubels van het merk Het Anker. Door jarenlang een goed assortiment af te leveren hebben ze een positieve naam gekregen die mensen aanspreekt. Hun goede assortiment bestaat al jarenlang uit meubels in verschillende stijlen, kleuren en die bovenal betaalbaar zijn. Op het moment dat u kiest voor het bestellen van Het Anker meubels, betaalt u bij ons vaak geen verzendkosten. U betaalt namelijk geen verzendkosten bij bestellingen boven de €125,-.