Mintjens Furniture

karel mintjes meubels kopen online

De meubels van Mintjens furniture zijn ontstaan vanuit een passie voor houten meubels. En dan niet zomaar hout, maar ecologisch verantwoord en binnen de eigen streek. Zo wordt alleen de beste kwaliteit hout gebruikt en is het hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Bekijk hieronder onze collectie online, of kom langs in onze winkels om de Karel Mintjes meubels te bewonderen. Meer informatie over de meubels? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Producten 1-48 van 112

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-48 van 112

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Eiken meubels van Karel Mintjes

De meubels van Mintjens furniture zijn ontstaan vanuit een passie voor houten meubels. En dan niet zomaar hout, maar ecologisch verantwoord en binnen de eigen streek. Zo wordt alleen de beste kwaliteit hout gebruikt en is het hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. De meubels van Karel Mintjens worden dan ook in België ontworpen en geproduceerd. Het eiken hout van de Karel Mintjes meubels bestaat uit rustiek, romantisch tot modern en strak vormgegeven, maar toch met een warme uitstraling, in donker en lichte kleuren.

De bedenkers blijven iedere dag bezig om meubels zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Daarbij denken ze niet alleen aan de meubels zelf, maar ook het proces. Om die reden draait het volledige productieproces op hernieuwbare energie.Kortom, “Made in Belgium” is niet zomaar een statement maar staat voor duurzaamheid, kwaliteit, een goede service en flexibiliteit. Op deze manier streven wij een financieel gezonde organisatie na.

Karel Mintjens meubels kopen 

Bent u geinteresseerd geraakt in de Mintjes meubels van meubelfabrikant Karel Mintjes? Het is mogelijk om deze producten via onze website te kopen, wilt u zie liever voor de aanschaf nog eens in het echt zien? Twijfel dan niet om langs te komen in onze winkel. Heeft u nog vragen over de Karel Mintjes meubels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.