Alkmaar draaifauteuil

Alkmaar draaifauteuil, afgebeeld in leder Madras black

Artikelnummer
HK 1219
€ 429,00
6-8 weken

Gratis levering
vanaf €250,-

Vragen? Wij staan voor u klaar (+31) 0345 75 28 58

Meer dan 2000m2 woonplezier

CBW Erkend. Veilig kopen, meer zekerheid

Miltonhouse

De comfortabele draaifauteuil model Alkmaar van het Deense merk Hjort Knudsen. De draaifauteuil Alkmaar heeft een hoge rugleuning, voor een comfortbale ondersteuning van uw rug en schouders. De rugleuning is traploos verstelbaar. Deze fauteuil heeft een optionele voetenbank voor nog meer comfort. De fauteuil heeft nosag veren in de zitting en de rugleuning. De zitting heeft een HR vormschuim in de zitting en in de rugleuning. Een hoge kwaliteit afwerking voor een betaalbare prijs, dit is het kenmerk van een echte Hjort Knudsen fauteuil. Eventueel ook leverbaar met andere poten, neem hiervoor contact op met onze medewerkers of bezoek de showroom.

Afmetingen zijn: (HxBxD cm): 104 x 74 x 75 cm.

Uitvoering Madras leder/skai: Leder zitting + rugleuning Skai achterzijde rug/zijkanten

Uitvoering Toledo leder/skai: Leder zitting + rugleunign Skai achterzijde rug/zijkanten

Alle Hjort Knudsen fauteuils zijn eventueel in volledig leder te verkrijgen of in diverse stoffen. Tevens zijn er diverse onderstellen leverbaar. Neem hiervoor contact op met onze medewerkers of bezoek de showroom en laat u informeren over de diverse mogelijkheden. En natuurlijk proefzitten.

Meer informatie
Levertijd 6-8 weken
Garantie 2 jaar - CBW voorwaarden (upgrade naar 5 jaar mogelijk)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Alkmaar draaifauteuil

Heeft nog vragen over dit artikel of wil u een scherpe offerte aanvragen in een andere samenstelling. Laat uw gegevens achter en wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook bellen naar telefoonnummer; (+31) 0345 75 28 58.

Bel ons met uw vraag. Wij staan voor u klaar, bel (+31) 0345 75 28 58 op dinsdag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00uur.

Contactformulier invoeren. Middels deze link kunt u ons contactformulier invullen en krijgt u binnen 2uur een reactie per e-mail.