Houten eettafels

Eettafel

U bent zich aan het oriënteren op een nieuwe houten eettafel? En wellicht heeft u al een bepaald idee in gedachten? Of juist helemaal niet? Wat uw ideeën ook zijn, Miltonhouse heeft een ruim assortiment aan luxe  houten eettafels waar u gegarandeerd een mooi model vindt. Het belang van een houten eettafel dient niet onderschat te worden. Hier ontbijt u, geniet u van een lekker diner of borrelt u gezellig met vrienden. Kortom, een eettafel is van onschatbare waarde voor uw woning en dient dan ook precies in het plaatje te passen. Daarom hebben wij ons assortiment aan houten eettafel erg zorgvuldig geselecteerd. Alleen tafels van topkwaliteit en van bekende merken behoren tot ons luxe assortiment. Bekijk hieronder ons assortiment aan houten eettafels.

Producten 1-48 van 104

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Atari eetkamertafel V-poot
  Onze prijs € 699,00 Regular Price € 1.199,00
 2. Bazoo eetkamertafel XX-middenpoot
  Onze prijs € 599,00 Regular Price € 1.099,00
 3. Boomstamtafel Acacia 4 cm blad - U poot
  Onze prijs € 499,00 Regular Price € 599,00
 4. Boomstamtafel eiken U-poot metaal + 6 stoelen Magic
  Onze prijs € 1.500,00 Regular Price € 1.717,00
 5. Eettafel Dingklik
  Onze prijs € 699,00 Regular Price € 759,00
 6. Fissure eettafel 240 cm - Showroommodel
  Onze prijs € 799,00 Regular Price € 1.549,00

Producten 1-48 van 104

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Houten eettafel kopen online

Voordat u gaat kijken voor een houten eetkamertafel stelt u zichzelf de vraag voor hoeveel personen de tafel dient te zijn. Voor 2, 4, 6 of misschien wel 8. Het grote voordeel van onze tafels is dat deze in verschillende afmetingen en ook kleuren verkrijgbaar zijn. Dus als u een model ziet dat u mooi vindt en precies past bij uw woonwensen, maar er wat klein uit ziet dan hoeft u zich geen zorgen te maken. De eettafels zijn in meerdere formaten en ook kleuren beschikbaar. Naast vierkante design eetkamertafels hebben we ook nog een aantal ronde/ovalen modellen. Een vierkante tafels staat vaak praktischer in de ruimte, maar met een ronde tafel heeft u makkelijker oogcontact met elkaar. Wij leveren de design eetkamertafel gratis bij u thuis op een moment dat het u uit komt.

Houten eettafel met eetkamerstoelen

Het is belangrijk dat jij de juiste eetkamerstoelen aanschaft bij jouw tafel. Want eetkamerstoelen zijn een prijzige investering. Landelijke eetkamerstoelen zijn trendvast en zorgen voor jarenlange zitcomfort. Neem u liever moderne eetkamerstoelen, kijk dan even verder op onze website want wij verkopen zeer veel verschillende eetkamerstoelen die bij een houten eettafel passen. Mocht u er echt niet uit komen, neem dan contact met ons op over wat matched bij de uitgekozen houten eettafel en wij helpen u vrijblijvend verder met uw keuze. Wilt u de eettafel liever eerst bekijken? Dan nodigen wij u graag uit in onze luxe showroom in Beusichem waar we u graag adviseren over onze houten eettafels.