Vlekkengarantie open leersoorten

Vlekken protector open leer. De 5 jaar bescherming tegen vlekken in open leersoorten. (alleen in comb. met nieuwe bank/stoel besteld bij Miltonhouse/I live design)

Artikelnummer
All in house, 5 jaar (in comb. met nieuw bank bij Miltonhouse)
€ 50,00

Gratis levering
vanaf €250,-

Vragen? Wij staan voor u klaar (+31) 0345 75 28 58

Meer dan 2000m2 woonplezier

CBW Erkend. Veilig kopen, meer zekerheid

Miltonhouse

Let op deze vlekkenbehandeling kan alleen in combinatie met een nieuw bestelde lederen meubelen bij Miltonhouse of I Live Design

Niet los te bestellen!! 

  • Halve zitplaasen afronden naar boven (bijv. voor een 2,5 zits bank geldt 3 zitplaatsen)
  • Lonchair/Chaislonge/Divan/Ottomane geldt als 2 zitplaatsen
  • Hocker/Poef geldt als 1 zitplaats

5 jarig service voor nieuwe open leersoorten! Neem de juiste beslissing tegen vlekken.

Uw nieuwe zitmeubelen met een mooie maar besmettelijke open leersoort kunt nu bij aanschaf voor een geringe meerprijs behandelen met het vlekwerende middel Open leer Protector. Hierdoor wordt het leder beschermd tegen vlekken veroorzaakt door Voedingsmiddelen en dranken zoals; Wijn, bier, koffie, thee, chocolademelk, cola, vruchtensap, tomatensaus, jus, mayonaise, ketchup, jam, chocoladepasta, etc, etc. 

Kiest u bij aanschaf van uw nieuwe meubel(en) voor de Protector, dan heeft u recht op een 5 jaar durende (vlekken)service. Dat geeft een gerust gevoel, U weet immers dat in het geval van een hardnekkige vlek er gratis professionele hulp bij de hand is voor alle geldige aanspraken. Deze service gaat in op de dag van levering van u meubels. Ter bevestiging ontvangt u bij levering een officieel All-in-house garantie certificaat. (zwart op wit).

Let op! Op meubelen die niet nieuw zijn kan deze extra service niet worden aangeschaft. Als alternatief kunt u dan zelf het meubel reinigen met bijvoorbeeld Vintage leather cleaner en Vintage lotion en nabehandelen met een spuitbus Leather Protector. Uiteraard gelden er bij het gebruik van een spuitbus geen garantiemogelijkheden.

Wat doet Protector voor de open leersoort (de voordelen)!

• Ziet er langer als nieuw uit! Gemorste vloeibare substanties op basis van olie, water en vet worden afgestoten, de druppels kunnen gemakkelijker worden opgedept. Het meeste vuil en stof kan worden verwijderd. Derhalve ziet behandeld weefsel er nieuwer en frisser uit en blijft langer schoon dan weefsel dat niet behandeld is.

• Maakt leder bestand tegen olie-, water- en vetvlekken! Gemorste vettige en waterachtige vloeistoffen, inclusief allerlei soorten dranken, worden in het algemeen afgestoten en kunnen opgedept worden met een absorberende doek, tissue of spons.

• Vuilbestendig! Het meeste vuil en stof dat in contact komt met weefsel dat behandeld is met Protector blijft aan de oppervlakte, waar het kan worden verwijderd.

• Blijvende bescherming! De bescherming met Protector is bijzonder slijtvast en is bestand tegen normaal huishoudelijk gebruik. De juiste service De Protector service dekt nagenoeg alle dagelijks voorkomende vlekken, ontstaan door het morsen van bijvoorbeeld spaghettisaus, cola, bier, koffie, rode wijn, etc.. 

Zaken die niet onder deze service vallen zijn substanties waartegen geen bescherming mogelijk is. Voorbeelden hiervan zijn bijtende vloeistoffen, verf- en kleurstoffen (bijvoorbeeld het afgeven van spijkerbroeken), nagellak remover, etc.. Intrekken van huidvetten zijn uitgesloten. Stel dat u een vlek heeft in uw meubel dan volgt u in eerste instantie de onderhoudsvoorschriften beschreven op het servicecertificaat. Ook kunt u bellen met het servicenummer 055-3575411 (staat ook genoemd op uw servicecertificaat). Hier krijgt u vakkundig advies over de wijze waarop u de vlek kunt trachten te verwijderen. In het geval het u zelf niet lukt de vlek (vallend binnen de servicevoorwaarden) te verwijderen, dan komt er een professionele reiniger bij u thuis. Deze zal de vlek geheel kosteloos voor u verwijderen.

Meer informatie
Garantie 5 jaar garantie + 5 jaar vlekken garantie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vlekkengarantie open leersoorten

Heeft nog vragen over dit artikel of wil u een scherpe offerte aanvragen in een andere samenstelling. Laat uw gegevens achter en wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook bellen naar telefoonnummer; (+31) 0345 75 28 58.

Bel ons met uw vraag. Wij staan voor u klaar, bel (+31) 0345 75 28 58 op dinsdag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00uur.

Contactformulier invoeren. Middels deze link kunt u ons contactformulier invullen en krijgt u binnen 2uur een reactie per e-mail.