Het Anker

Het Anker meubelen zijn erg bekend door de lederen bankstellen maar produceert ook eetkamerstoelen, fauteuils en ander meubilair. Deze fabriek is al jarenlang de onbetwiste marktleider voor lederen zitmeubelen in Nederland. Het merk staat voor kwaliteit, geproduceerd in Nederland. En dit alles tegen zeer betaalbare prijzen.

Producten 1-48 van 197

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Bonbeno fauteuil - Showroommodel
    Onze prijs € 579,00 Regular Price € 899,00

Producten 1-48 van 197

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

L’Ancora

L’Ancora is de Italiaanse benaming voor Het Anker maar dit valt onder dezelfde naam. Het kwaliteit leder dat ze gebruiken voor de productie van hun ruime collectie meubilair is voornamelijk afkomstig uit Italië. Dit bedrijf is marktleider in de Benelux en Miltonhouse is daarom ook trots om dit bekende merk te verkopen.

Het Anker banken 

Het Anker banken zijn razend populair onder klanten. Veel mensen vragen direct naar dit merk zonder dat ze de banken al gezien hebben omdat Het Anker een gerenommeerde fabrikant is. Het Anker banken zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren en bovenal, betaalbaar. Zo biedt Miltonhouse hoekbanken, eetbanken en bankstellen. Naast banken hebben we ook leren stoelen en fauteuils. Bestellingen boven €125 verzenden wij gratis.