Iproteqt hoekbank textiel, 5 jaar garantie (alleen in comb. met nieuwe hoekbank gekocht bij Miltonhouse/I Live Design)

Iproteqt Hoekbank Tectiel. De 5 jaar bescherming tegen vlekken in stoffen bekleding. (alleen in comb. met nieuwe hoekbank besteld bij Miltonhouse/I live design)

Artikelnummer
Iproteqt hoekbank Textiel,
€ 174,95
1-2 weken

Gratis levering
vanaf €250,-

Vragen? Wij staan voor u klaar (+31) 0345 75 28 58

Meer dan 2000m2 woonplezier

CBW Erkend. Veilig kopen, meer zekerheid

Miltonhouse

Let op deze vlekkenbehandeling kan alleen in combinatie met een nieuw bestelde stoffen meubelen bij Miltonhouse of I Live Design

Niet los te bestellen!! 

5 jarig service voor nieuwe textiele meubelen! Neem de juiste beslissing tegen vlekken.

Iproteqt is hét merk in de meubelindustrie als het gaat om vlekbescherming. Kiest u bij aanschaf van uw nieuwe meubel(en) voor Iproteqt, dan heeft u recht op een 5 jaar durende (vlekken)service. Dat geeft een gerust gevoel, U weet immers dat in het geval van een hardnekkige vlek er gratis professionele hulp bij de hand is voor alle geldige aanspraken. Deze service gaat in op de dag van levering van u meubels. Ter bevestiging ontvangt u bij levering een officieel Iproteqt servicebewijs (zwart op wit).

Let op! Op meubelen die niet nieuw zijn kan deze extra service niet worden aangeschaft. Als alternatief kunt u dan zelf het meubel reinigen met bijvoorbeeld Cleantex of Microvezel Cleaner en nabehandelen met een spuitbus Textile & Leather Protector. Uiteraard gelden er bij het gebruik van een spuitbus geen garantiemogelijkheden.

Wat doet Iproteqt voor meubelstoffen (de voordelen)!

• Goed te reinigen! Vlekken trekken in de regel snel in elke vezel van de stof en zijn daarna in vele gevallen moeilijk te verwijderen! Iproteqt hecht zich om elke afzonderlijke vezel, waardoor deze beschermd wordt. Dit betekent niet dat er geen vlekken meer kunnen ontstaan in de stof, maar wel is het zo dat vlekken niet in de vezel kunnen binnendringen. Het weefsel houdt het vuil niet vast, zodat dit gemakkelijk kan worden weggezogen of schoongemaakt. Dit zonder kringen achter te laten.

• Ziet er langer als nieuw uit! Gemorste vloeibare substanties op basis van olie, water en vet worden afgestoten, de druppels kunnen gemakkelijker worden opgedept. Het meeste vuil en stof kan worden weggezogen. Derhalve ziet behandeld weefsel er nieuwer en frisser uit en blijft langer schoon dan weefsel dat niet behandeld is.

• Maakt textiel bestand tegen olie-, water- en vetvlekken! Gemorste vettige en waterachtige vloeistoffen, inclusief allerlei soorten dranken, worden in het algemeen afgestoten en kunnen opgedept worden met een absorberende doek, tissue of spons.

• Vuilbestendig! Het meeste vuil en stof dat in contact komt met weefsel dat behandeld is met Iproteqt blijft aan de oppervlakte, waar het kan worden weggezogen.

• Blijvende bescherming! De bescherming met Iproteqt is bijzonder slijtvast en is bestand tegen normaal huishoudelijk gebruik. De juiste service De Iproteqt service dekt nagenoeg alle dagelijks voorkomende vlekken, ontstaan door het morsen van bijvoorbeeld spaghettisaus, cola, bier, koffie, rode wijn, etc.. Ook vlekken als uitscheidingen en afscheidingen van mens en zoogdier vallen onder de service van Iproteqt.

Zaken die niet onder deze service vallen zijn substanties waartegen geen textielbescherming mogelijk is. Voorbeelden hiervan zijn bijtende vloeistoffen, verf- en kleurstoffen (bijvoorbeeld het afgeven van spijkerbroeken), nagellak remover, etc.. .Stel dat u een vlek heeft in uw meubel dan volgt u in eerste instantie de onderhoudsvoorschriften beschreven op het Protexx servicecertificaat. Ook kunt u bellen met het servicenummer 055-3575411 (staat ook genoemd op uw servicecertificaat). Hier krijgt u vakkundig advies over de wijze waarop u de vlek kunt trachten te verwijderen. In het geval het u zelf niet lukt de vlek (vallend binnen de servicevoorwaarden) te verwijderen, dan komt er een professionele reiniger bij u thuis. Deze zal de vlek geheel kosteloos voor u verwijderen.

Meer informatie
Levertijd 1-2 weken
Garantie 2 jaar - CBW voorwaarden (upgrade naar 5 jaar mogelijk)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Iproteqt hoekbank textiel, 5 jaar garantie (alleen in comb. met nieuwe hoekbank gekocht bij Miltonhouse/I Live Design)

Heeft nog vragen over dit artikel of wil u een scherpe offerte aanvragen in een andere samenstelling. Laat uw gegevens achter en wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook bellen naar telefoonnummer; (+31) 0345 75 28 58.

Bel ons met uw vraag. Wij staan voor u klaar, bel (+31) 0345 75 28 58 op dinsdag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00uur.

Contactformulier invoeren. Middels deze link kunt u ons contactformulier invullen en krijgt u binnen 2uur een reactie per e-mail.